• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
GAP Dracs de Badalona campions de la XXI Copa Catalana Sènior

Dissabte passat a Santa Cristina d'Aro, feu dels Vall d'Aro Senglars, l'equip dels GAP Badalona Dracs va aconseguir endur-se la XXI edició de la Copa Catalana de Futbol Americà, imposant per 23 a 17 als Pioners de L' Hospitalet. El partit es va viure amb molta intensitat i respecte entre ambdues esquadres, en les quals les defenses s'havien fet amb el partit, prova d'això és que la primera anotació del partit va ser un xut entre pals per part del jugador de Pioners  Sergio Vélez a falta de 5 minuts per a la mitja part pujant els tres primers punts per a l'esquadra de L'Hospitalet.

Clickeu a la imatge per veure el reportatge de la Final.

Els Dracs ho van intentar novament i una llarga passada de Sergi Gonzalo a Joan Carles Bartra va fer que pugessin els 6 primers punts de la final per als GAP Badalona Dracs, Jordi Brugnani va ser l'encarregat de pujar el extrapoint al marcador. Quan s'estava a punt d'arribar a la mitja part, una jugada de Ramón Figueroa amb Hugo Solo feien que pugessin al marcador el primer TD per part de Pioners, Sergio Vélez aconseguia el punt extra, arribant a la mitja part amb el resultat de GAP Badalona Dracs 7 -Pioners de L'Hospitalet 10.

A la mitja part, els ajustaments realitzats pel Headcoach dels GAP Badalona Dracs, Oscar Calatayud va donar els seus fruits quan a falta de 3:04 per a la finalització del tercer quart, novament,  Joan Carles Bartra (escollit MVP de la Final) faria pujar el segon TD dels GAP Badalona Dracs al marcador. Hugo Solo a falta de 44 segons per a la finalització del tercer quart va aconseguir un nou TD i  Sergio Vélez, posaria els 17 punts aconseguits per Pioners en aquesta final. Faltant prop de 11 minuts # 16 Cessar Brugnani aconseguia anotar un nou TD , Xavi Gonzalo seria l'encarregat de pujar el punt extra i el mateix  Gonzalo seria l'encarregat de a falta de pocs minuts per al final del partit pujant el  23-10 mitjançant un xut a pals.

Pioners no va llençar la tovallola, i a falta de 44 segons per finalitzar el partit va reduir diferències al marcador. El touchdown de Hugo Solo i el punt extra de Sergio Velez van servir per retallar distàncies. Però el 23-17 no es va moure. Pioners van intentar un onside kick de cara a recuperar la possessió però la pilota va ser atrapada per Xavi Gonzaloa i els Dracs van poder assaborir el triomf.

Tots dos equips es tornaran a veure les cares el proper mes de gener , en la Final “Catalana” de la Copa d’Espanya.

El capità dels Dracs,. Ferrarn Llinàs, rep el trofeu de campions de mans del Representant Territorial de l'Esport a Girona, Sr. Josep Pujols.