• Default font size
Els Senglars al capdavant de la classificació a la XXV LCFA
Competicions Sènior

ARGENTONA BOCS 26 – PUNTXARXA REDS 7

El partit més interessant de la segona jornada de la XXV LCFA va enfrontar a Argentona als locals Bocs amb els egarencs dels Vallès Reds. El duel entre dos històrics del nostre esport va acabar amb una clara victòria dels d’Argentona, en part gràcies a la gran actuació del quarterback català i format als Estats Units Mats Johnson, autor de 3 touchdowns de cursa. Els locals van començar molt forts en la seva primera possessió i Johnson amb una cursa personal de 3 iardes va fer sumar els primers 6 punts al marcador. Albert Güell amb el punt extra situava el 7-0 en el primer quart. Els visitants van reaccionar i el matx es va anivellar força en els següents minuts. Una gran passada de Oriol Aguilar cap a Aleix Julià a falta de 10 segons per el descans va deixar la pilota a la iarda 1 local, fet que va aprofitar el veterà corredor Edu Plaza per anotar l’únic touchdown del Puntxarxa Reds en l’últim de la primera meitat. El xut extra transformat per Aleix Julià situava el 7-7 amb el que s’arribava a la mitja part. En el tercer quart Mats Johnson tornava a posar per davant al conjunt dirigit per Ferran Palllarolas amb una nova cursa de 15 iardes que deixava el 13-7 en el marcador. L’últim quart va començar amb tot per decidir però els visitants, amb un planter molt més curt que els locals, van començar a patir el desgast físic del partit. Johnson amb una gran cursa de 27 iardes i el receptor Dani Belso a continuació amb una impressionant passada de 85 iardes a càrrec de Johnson, van sentenciar el matx i els punts extres de Albert Güell van situar el definitiu 26-7. Amb aquesta victòria els d’Argentona es col·loquen com a líders, empatats amb Senglars, desprès de les dues primeres jornades de la LCFA.

SENGLARS D’ARO 7 – FALCONS SALT 6

El derbi gironí de la Lliga Catalana va caure per primera vegada de part dels locals, que d’aquesta manera es situen sorprenentment com a líders de la LCFA. Els Senglars que en la primera jornada van derrotar clarament a Legends (46-0), porten ja en aquesta temporada més victòries que les aconseguides en els darrers anys. En un partit molt igualat, on es van imposar les defenses sobre els atacs, els de Santa Cristina d’Aro es van avançar en el marcador mitjançant una gran cursa del jove jugador de tan sols 17 anys Víctor Ramos, qui en un quart down i amb pocs segons per arribar al descans, va poder marxar del marcatge de tots els defenses saltencs fins arribar a la zona d’anotació anotar el primer touchdown del partit. El 7-0 el situava Albert Cucharero al transformar el xut extra. La segona meitat va començar amb l’equip de Xevi Formatjé intentant de totes les maneres la remuntada, però una pèrdua de pilota ho impedia quan estaven a prop e la zona d’anotació i s’arribava al darrer quart amb el momentani 7-0. Amb uns Senglars molt tocats físicament i uns Falcons molt més experimentats va arribar l’anotació dels de Salt per part de Gabriel Santana, qui atrapava una passada del veterà Ramón Quintana. Amb el 7-6 els visitants van anar a buscar la victòria amb la jugada extra però la passada del quarterback se li escapava d’ entre les mans al receptor saltenc impedint completar la remuntada de Falcons i donant la victòria final a Senglars, qui buscarà la seva tercera victòria consecutiva d’aquí dues setmanes al camp dels Vilafranca Eagles. D’altre banda els Falcons viatjaran fins Torrelles per enfrontar-se als Legends.

VILAFRANCA EAGLES 7 – TORRELLES LEGENDS 0

Els Vilafranca Eagles van tenir més problemes dels previstos inicialment davant d’uns Legends que , tot i ser novells aquesta temporada, van demostrant una millora partit rere partit. Els matx va estar ple d’imprecisions per part de tots dos conjunts i els diversos canvis de possessió feia que els desenllaç fos del tot incert. Els vilafranquins es van avançar en el marcador amb un touchdown del receptor Elías Ramírez que, juntament amb el punt extra, situaven el 7-0 en el marcador. Els Torrelles Legends van tenir les seves oportunitats i fins i tot en un últim intent van encadenar una gran sèrie de jugades que a punt van servir per empatar o inclús guanyar el partit. La defensa local va impedir l’anotació dels torrellencs i d’aquesta manera es van assegurar la primera victòria de la temporada. La propera jornada els de Vilafranca rebran als Senglars i els Legends faran el mateix amb els Falcons de Salt.

IMPERIAL REUS 54 – BARCELONA UROLOKI 0

Contundent triomf dels actuals campions sobre uns Uroloki que s’han mostrat molt lluny e ser l’equip que va aconseguir cinc campionats fa tot just una dècada. Tot i el fort vent durant el partit que dificultava el joc d’ambdós equips, el conjunt de Bart Iaccarino va sortir a per totes des d’un principi i prova d’això va ser el 41-0 que hi havia en el marcador al arribar a la mitja part. El quarterback reusenc Óscar Rodríguez i sobretot el receptor internacional Siscu Domínguez, autor de 6 touchdowns, van ser els grans protagonistes per part de l’atac dels Imperials que en tot moment en va mostrar superior al la defensa barcelonina. El conjunt de Marcos Guirles no va poder ficar-se en cap moment en la lluita pel partit i tan sols en la segona meitat, quan els locals van baixar el ritme, es va poder veure un joc més igualat. Desprès d’aquesta jornada els actuals campions es situen en la tercera plaça a l’espera de l’important visita a Terrassa en la tercera jornada per enfrontar-se al Puntxarxa Reds, mentre que els Uroloki tanquen la classificació amb dues derrotes i reben als líders Bocs en la propera jornada.