Darrera jornada de la Fase regular a la LCFF Open

Els resultats van ser Blue Sharks de Terrassa 21 – Bufals de Barcelona 27; Bufals de Barcelona 14 – Reus Imperials 13; Reus Imperials 21 – Blue Sharks de Terrassa 6.

Aquesta jornada es l’ultima de la present edició de la LCFF Open Primavera 2009/10.

Partit Blue Sharks Terrassa – Bufals de Barcelona

Aquest partit va començar molt bé per els egarencs que en el primer “drive” aconseguien anotar fallant el punt addicional amb un pase sobre  Miguel Londres, receptor dels Blue Sharks de Terrassa.

Tota la resta de la primera part cada equip perdia la possessió de la pilota al no poder aconseguir el Primer down i la pilota pasava al equip contrari.

A les acaballes de la primera part, el nº 22 Gerardo Uña de carrera va aconseguir  una nova anotació i el punt addicional va ser de pasada sobre Antonio Martínez deixant el marcador en 13-0, a la següenta posesió el QB de Bufals va ser placat a la seva zona i a punt de acabar la mitja part el resultat era de 15-0.

A falta de 20 segons per arribar a la mitja part, un pase sobre el nº 20 de Bufals, Oscar Aymerich que va convertir en anotació mantenia viu al equip de Barcelona per un 15-6.

A la segona part  la possessió de la pilota era per Buflas i a la primera jugada van anotar a càrrec de Joan Verger i la transformació addicional va ser de dos punts a càrrec de Miquel Codina, deixant el marcador en 15-15.

En el minut 10 de la segona part de nou un pase sobre Miquel Codina avançava a Bufals errant el punt adicional i deixant el resultat en 15-21, tres minuts desprès el nº 10 de Blue Sharks Marcos Ciruelos aconseguia de nou empatar el partit a 21.

Tot feia preveure que la sorpresa podia ser aquest resultat, però en la ultima jugada del partit i en el temps exhaurit el nº 14 de Bufals Sergi Bellmunt aconseguia una nova anotació donant la victòria a Bufals per 21-27.

Partit Reus Imperials – Bufals de Barcelona

En el segon partit de la jornada, s’enfrontaven Imperials y Bufals. Imperials va començar el partit molt malament encaixant un TD en la primera jugada de Bufals a càrrec del nº 16, Roger Navas el punt addicional va ser a càrrec de Miquel Codina.

La resta de la primera part va ser un domini en atac de Bufals i la defensa de Imperials intentant evitar noves anotacions per part del equip del Barcelonès, a la segona part el domini va continuar sent per part de Bufals aconseguint un nou TD de Joan Verger io de nou el punt addicional a càrrec de Miquel Codina, amb un 14-0 sembla tot acabat però a falta de 1 minut i mig per l’acabament del partit el nº 15 de Imperials, Daniel Boloc aconseguí completar una pasada de tot el camp i anotar el TD i el punt addicional va ser a càrrec de Aisling Mellado deixant el marcador en 15-7, en el segons posterior el equip d’atac de Bufals va ser interceptat  Jordi Pruñonosa de Reus Imperials, deixant la pilota en la iarda 1 de Bufals, a la següent jugada Félix Martín, nº 22, aconseguia un nou TD, deixant el marcador en 14-13, estava a punt de produir-se la sorpresa pero Reus Imperials va fallar el punt addicional i no va poder empatar el partit.

Partit Blue Sharks – Reus Imperials

L’últim partit va començar amb molts nervis e imprecisions per part de Reus Imperials, fins el minut 17 de la primer a part no es va produir la primera anotació per part dels del Baix Camp, per part de Félix Martín (nº 22) i a les acaballes de la primer part Edu Serrano (nº 83) va aconseguir un nou TD deixant el marcador en 13-0, desprès de que ell mateix aconseguís el punt addicional.

En la represa de la segona part va haver una tímida reacció de Blue Sharks amb un TD de Oscar Martínez (nº 77), però no va tenir continuïtat a falta de 5 minuts per acabar el partit de nou Félix Martín va aconseguir un TD i Rubén Martínez va aconseguir el punt adicional, deixant el marcador en 6-21,i amb el temps casi exhaurit Daniel Boloc (nº 15) de Reus Imperials a pasada del QB Edgard Gómez va anotar un TD i Rubén Martínez va aconseguir el punt addicional, deixant el definitiu 6-27.

En resum va ser una jornada molt ben organitzada per l’equip local, Blue Sharks de Terrassa, amb molt bon temps i un joc i arbitratge modèlics.

El pròxim diumenge,  dia 30/05/10, es disputarà la Final de la LCFF Open Primavera a Terrassa, falta per confirmar la hora exacta de començament.