• Decrease font size
  • Default font size
LCFA Jornada 2. Els Falcons es retroben amb la victòria

Saragossa Hornets 7 – Salt Falcons 25

Els Falcons de Salt van aconseguir dissabte una important victòria en la seva visita a Saragossa. Els gironins, trenquen així una ratxa de derrotes a partits oficials, ja que des del passat mes de gener quan van derrotar a domicili als Senglars no es retrobaven amb un resultat positiu.

Des de bon començament els Falcons van mostrar al seu rival que venien disposats a emportar-se la victòria. El partit va començar be per els gironins. En una còmode carrera central en Ramon Quintana va anotar el primer touchdown (0-6) i encara era el primer quart una gran carrera de 17 iardes en Nil Sicart aconseguia anotar el segon touchdown per els Falcons, que a falta de 4 minuts per acabar el primer quart ja guanyaven per 0-12. Els Hornets no donaven el partit per perdut i el cornerback de Hornets Adrian Lahoz va recuperar un fumble corrent les 50 iardes que el separaven de la zona d'anotació dels Falcons. La posterior conversió del punt extra deixava el marcador del primer quart en un emocionant 7-12, tot i el clar domini dels Falcons. El segon quart va tornar a ser de clar domini gironí, que va anar combinant el joc de passada I carrera fins arribar a la zona a 3 iardes  de la zona d'anotació dels Hornets. L'Isidre Cuartero, amb una carrera de 3 iardes anotava un nou touchdown pels Falcons, que amb la posterior conversió deixaven el marcador en un 7-19. Els Hornets van intentar reaccionar, però la defensa dels Falcons, que no va cedir cap punt en tot el partit aturava tots els intents de l'equip de Saragossa. Una intercepció de l'Albert Prat posava fí al darrer intent de Hornets per escorçar la diferència abans de la mitja part.
La segona part no va aportar gaires novetats al joc aportat pels dos equips. Els Hornets no aconseguien sorprendre a l'atent defensa del Falcons, i el potent atac Gironí trencava una I altre vegada la defensa Saragossana, aconseguint amb una cursa de Ramon Quintana la darrera anotació del partit (7-25). Important victòria per Falcons contra un rival directe de cara a accedir a semifinals, doncs van ser els Hornets qui la temporada anterior van eliminar-los al play off.

Imperials de Reus 38 – Vilafranca Eagles 14

Els actuals campions van imposar-se als Eagles en el partit disputat al Municipal de Reus. Imperials va controlar el partit en tot moment, tot i que els visitants van tornar a deixar molt bones sensacions tal i com van fer a la primera jornada. Imperials va prendre distancia al marcador al primer quart, amb tres anotacions, aprofitant que Eagles encara no estava ben ficat al partit. Adam Berg, Adrià Solís i Ruben Martínez van posar per davant als locals amb un 18-0 que va deixar molt complicat el resultat per els del Penedès, tot i que van saber adaptar el seu sistema i van plantar cara la resta del partit. Abans del descans els vilafranquins reduïen diferències amb l’anotació de Didac Martí (amb conversió de Alejandro Suarez) 18-7, tot i que els locals recuperaven la diferència amb una nova anotació de Ruben Martínez (amb conversió extra de Joan Francesc Domínguez). Amb 25-7 s’arrivaba al descans, amb el partit decidit per el que respecte al marcador, però amb bones accions damunt el terreny de joc per part dels dos equips.

La segona meitat, va estar igualada. Al tercer quart de nou Ruben Martínez anotava per Imperials, anotació contrarestada per els visitants amb touchdown de Carles Amela. Jordi Prunonosa ampliava el marcador per els locals amb la darrera anotació del partit, deixant el 38-14 definitiu. Amb aquesta victòria els Imperials es posen al capdavant de la classificació conjuntament amb Bocs, i continuen optant a tancar un 2011 perfecte, ja que no coneixen la derrota en partit oficial. Els Eagles per la seva part, continuen en bon camí i tot fa pensar que la victòria arribarà tard o d’hora.

Argentona Bocs 47  - Vall d’Aro Senglars 6

Al municipal d’ Argentona els locals no van donar opcions a Senglars i es van imposar amb claredat. D’0aquesta manera els del Maresme tanquen el any amb dues victòries consecutives que els encapçalen al capdamunt de la classificació. Per la seva part els gironins, tot i les dues derrotes en dues jornades, veuen com aspecte positiu que ja han jugat els dos partits contra els dos favorits de la competició, i que a partir d’ara tots els partits que els hi resten seran contra els seus rivals directes en la lluita per les places que donen dret a disputar el play off.

Els d’ Argentona van basar el seu joc en la carrera. D’aquesta manera es van imposar a la dura però encara inexperta defensa dels gironins. Rafael Jimenez avançava als locals al primer quart, mentre que Enric Castillo i un altra cop Rafael Jimenez sentenciaven el partit al segon. Amb les tres anotacions extres de Francesc Magret (que va anotar 5 de 7 en el partit d’ahir) els d’ Argentona s’anaven amb un clar 21-0 al descans.

A la represa els Senglars van plantar cara durant bona part de la segona meitat i fins i tot gracies a Albert Gil van aconseguir anotar a la solida defensa dels Bocs. Tot i això els locals van acabar imposant els seu ritme i les anotacions de Facundo Redondo (3)   i Paolo Napoletano van deixar el 47-6 definitiu al marcador.

La propera jornada, la tercera de la competició serà la darrera del 2011 abans de l’aturada per Nadal.  A la propera jornada (diumenge 18 de desembre) els Bocs tindran descans. Dos partits enfrontaran rivals directes en la lluita per les places de play offs, el Uroloki visiten a Santa Cristina als Senglars, mentre que els Eagles de Vilafranca rebran als Hornerts de Saragossa. L’any el tancarà el partit que enfrontarà a Salt a uns Falcons que han començat amb bon peu la competició enfront dels vigents campions, els Imperials de Reus.