• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
GAP Badalona Dracs campions de la LNFA Junior

El passat dissabte 9 de juny a la localitat del Burgo d'Ebro els GAP Badalona Dracs s'han proclamat campions de la VII LNFA Júnior en vèncer al conjunt local de Zaragoza Hurricanes per un contundent 0-40. El MVP del partit va estar per a Jordi Brugnani.

El partit va començar tantejant-se ambdós equips, però els GAP Badalona Dracs Jr començaven a donar pinzellades del seu joc fins que transcorreguts 5 minuts del començament de la final els nois de Peter Brugnani es van avançar 0-13 gràcies a un touchdown del quarterback Rubén Beltrán #12 després cursa d'una iarda, el extrapoint de Cesar Brugnani # 23, en la següent acció per part de l'equip badaloní per part de Jordi Brugnani # 6 va aconseguir una nova anotació amb una jugada de 17 iardes.
En el segon quart els GAP Badalona Dracs van ajustar tant en atac com en defensa davant Hurricanes. Rubén Beltrán # 12 va anotar el 0-19 amb una altra jugada personal d'una iarda. César Brugnani # 23 transformar l'extra point. En la següent jugada va ser una de les decisives del partit, el protagonista en aquest cas va ser Cesar Brugnani # 23, a l'interceptar la pilota en el primer drive de l'equip aragonès portant després d'una espectacular carrera de 20 iardes i deixar-lo en la zona d'anotació posant el 0-26 al marcador. Cesar # 23 es va encarregar també de fer pujar l'extra point el marcador quedant el 0 a 27 al marcador, resultat amb el que s'acabaria la primera part.

Al descans Peter Brugnani va corregir un cop més alguns ajustaments que van donar el seu fruit va començar xutant l'equip badaloní. Començava atacant Hurricanes i en la primera de les accions Jordi Brugnani # 6 interceptar la passada sobre el quarterback aragonès, recuperant la possessió per Dracs. L'equip negre / plata va posar una marxa més i desplegant el seu joc de carrera el runningback Javier Fernández # 42 acabo deixant la pilota a la iarda 1. En la següent acció el mateix jugador va aprofitar el per anotar un nou touchdown. El 0-34 el va situar Cesar Brugnani #23 anotant l'EP. Amb el partit pràcticament sentenciat Peter Brugnani va començar a fer canvis en el sistema fent jugar a tots els jugadors dels que disposava, prova d'això va ser tornar a veure en els terrenys de joc al jove Jordi Cervera #15, que tornava als terrenys de joc després d'una greu lesió en les primeres jornades d'aquesta lliga. El tercer quart acabaria amb una nova intercepció per part de Jordi Brugnani # 6 i en l'últim quart una jugada de carrera novament del runningback Javier Fernández # 42 amb una carrera de quatre iardes deixant el definitiu 0 a 40 en el marcador. La gran feina d'aquesta temporada dels GAP Badalona Dracs júnior, passa pel gran treball realitzat en la defensa per homes com Dani Franco, Xavi Mingo, Miguel Ángel Sanmartín, Marcel Carrers, Erik Morente, Roger Marty o Sergi Bardera entre d'altres van aconseguir acabar els playoffs sense cap punt en contra.

Amb el triomf aconseguit de la LNFA Jr 2012, aquesta generació dels GAP Badalona Dracs Jr, van escriure una pàgina en la història del club, sent el primer equip en aconseguir la LNFA a les categories inferiors. Des d'aquí agrair a l'organització la disponibilitat i esforç que van tenir durant la trobada, i felicitar-los per l'animació que hi va haver durant la jornada per part del grup de batucada i les cheerleaders de l'equip local que van intentar durant tot el partit animar els seus. Com no, recordar l'speaker del partit per la imparcialitat que va tenir en no deixar-se portar pels seus colors i realitzar el seu treball de manera professional. L'únic negatiu al muntatge de la final se l'emportaria el camp en no poder estar en les condicions que desitjaven per part de l'organització i la manca de membres de AEFA per al lliurament de trofeus. No ens oblidem aquí d'agrair al que anomenem marea negre / plata, tots els familiars, amics i jugadors / es de les diferents categories desplaçats fins a Saragossa per fer costat als nostres jugadors i que se sentissin com a casa, tot i estar a 300 km de seu feu.

Font: GAP Badalona Dracs