• Decrease font size
  • Default font size
Resultats 1ª Jornada XXV LCFA SR
Competicions Sènior

El quarterback català Mats Johnson#8 va guiar als Bocs a una important victòria sobre Imperials, actuals campions de la LCFA.
FOTO@Christian Llitjós

ARGENTONA BOCS 21 – IMPERIALS REUS 0
Els Bocs van poder revenjar-se dels seus botxins en la darrera final de la LCFA, en un partit que va reunir en les grades del Municipal d’Argentona a un gran número d’aficionats al futbol americà. Els jugadors entrenats per Ferrán Pallarolas van sortir a per totes des del inici del matx i esperonats per la seva afició van deixar el partit pràcticament decidit en una gran primera meitat. Una cursa de Paolo Napoletano en la primera possessió del locals va significar els sis primers punts del Bocs. Els visitants, guiats per el veterà quarterback Óscar Rodríguez no es podien treure de sobre la gran pressió de la defensa local per part d’homes com Marc Güell, Francesc Magret o Alexandre Mancha i fruit d’això va arribar una intercepció de Fita Jiménez sobre una passada del quarterback reusenc. El canvi de possessió el va aprofitar David Martínez per fer pujar el 14-0 amb una gran cursa, juntament amb el punt extra transformat per Marc Güell. Pocs segons abans d’arribar al descans, una gran jugada del quarterback Mats Johnson va acabar amb una passada sobre Arnau Morató dins de la zona d’anotació contraria, significant el tercer touchdown de Bocs. Marc Güell, infalible en els xuts a pals va posar el 21-0 amb que s’arribava al descans. En la segona meitat les forces es van igualar i els Imperials van començar a deixar mostres de la seva qualitat en accions d’homes com Joan Francesc Domínguez, Germán Perea, Adrià Solis o Juan Clavijo, però el seu atac era aturat una i altre vegada per la defensa local, fent impossible la reacció visitant. Sense cap anotació més, el 21-0 va quedar com a resultat definitiu del duel entre els dos darrers finalistes de la LCFA que van disputar un partit força atractiu per l’aficionat.

FALCONS SALT 32 – VILAFRANCA EAGLES 25
Falcons i Eagles van disputar un partit força emocionant i vistós, jugat sota una fina pluja que es va fer present a la localitat gironina i que va acabar amb una important victòria per els locals en un duel entre dos clars aspirants a estar en els playoffs. Els de Salt es van avançar en la seva segona possessió amb un touchdown desprès d’una gran passada de Ramón Quintana sobre el corredor Nil Sicart, en funcions de receptor. El mateix jugador situava el 7-0 amb el punt extra. Els Eagles responien amb un touchdown del seu jugador més destacat, el corredor Ignasi Blanca,però fallaven el punt adicional. El partit es va convertir en un magnífic duel entre Sicart y Blanca, sumant entre els dos corredors rivals més de 400 iardes. Nil va aconseguir el segon en el segon quart i Ignasi va respondre de la mateixa manera en la següent possessió dels de Vilafranca. La defensa dels Eagles no trobaven la manera d’aturar els atacs dels gironins i de nou Nil Sicart aconseguia un touchdown que situava el 20-13 amb el extra point de Josep Caixàs. La diferencia a favor dels saltencs es va ampliar abans d’arribar al descans, gràcies a la recuperació d’ un fumble provocat per la defensa local i aprofitada tot seguit per el quarterback de Falcons Ramón Quintana, qui amb una cursa personal situava el 26-13 amb el que es va arribar al descans. En el tercer quart Ignasi Blanca va tornar a ficar al seu equip en la lluita pel partit anotant el seu tercer touchdown personal que significava el 26-19. Ja en el darrer quart, una gran sèrie de jugades dels Falcons era culminada per Oriol Aymerich, qui posava el 32-19 en el marcador. Els Eagles no es van donar mai per vençuts i amb una gran recepció de Elías Ramírez, desprès d’una passada de Ismael Cruz col·locaven el incert 32-25. Els visitants van tornar a tenir la pilota en el seu poder i amb series opcions per empatar o guanyar el matx, però el gran treball defensiu dels locals, liderats per un inexpugnable Alex Massaguer va fer impossible la remuntada dels Eagles.

SENGLARS D’ARO 46 – TORRELLES LEGENDS 0
Els Senglars d’Aro van aconseguir diumenge a Santa Cristina la segona victòria en la seva curta historia a la Lliga Catalana. Els empordanesos es van desfer sense gaires problemes d’uns Torrelles Legends que disputaven el seu primer partit oficial. El partit es va disputar sota una intensa pluja que va dificultar força el joc dels dos equips, però els locals van sortir amb molta decisió per aprofitar la escassa experiència del rival des del primer moment. Amb quatre jugades ofensives van tenir prou els gironins per fer pujar els dos primers touchdowns a càrrec del corredor Albert Gil que situava el 12-0 amb el s’arribava al segon quart. Tot just començar els segon parcial el jove jugador de tan sols 17 anys Víctor Ramos anotava sis punts més amb un altre cursa, deixant el 18-0 en el marcador. A la mitja part es va arribar amb un clar 25-0 a favor de Senglars desprès de que Marc Ponce anotés un nou touchdown al rebre una passada del quarterback Alexandru Peru. La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica, si bé es cert que els homes de Sergi Díaz no es mostraven tant nerviosos com en la primera part. Tot i això, el Senglars no van afluixar el ritme i el corredor Joan Terradas, amb dos touchdowns i Albert Gil amb el tercer del seu conte particular, van posar el definitiu 46-0 que situa com a líder al conjunt de Santa Cristian d’Aro desprès de la primera jornada en la XXV LCFA.

El corredor Albert Gil, amb 3 touchdowns va ser un dels destacats en la victòria de Senglars sobre Legends.